arrow-downarrow-leftarrow-rightcheckclipboardfacebookgluegoogle-plusimec-whiteinstagramlogo gentimecdekrookbib_liggend_kleingebruik_neglogo ovlsogentpartner-ugentVlaanderen_verbeelding werktselecttwitterpartner-ugentyoutube
Menu

Wat is De Krook?

De Krook heeft verschillende zalen ter beschikking*, in de eerste plaats voor de publiekswerking van de bibliotheek, UGent en imec – bijvoorbeeld de lezingenreeks ‘Kraks@De Krook’. Daarnaast organiseert de bibliotheek in samenwerking met Vormingplus een uitgebreid aanbod workshops. Wanneer de zalen niet door de krookpartners worden gebruikt, worden ze ter beschikking gesteld voor het publiek.

Voor prijzen en andere info raadpleeg onze informatiebrochure en algemene voorwaarden.

Vragen: zalen@dekrook.be

Aanvraag ter beschikking stelling zalen

Met dit formulier doet u een aanvraag voor gebruik van een zaal/lokaal in De Krook. Deze aanvraag is nog geen reservatie. De Krook gaat eerst na of de gevraagde locatie geschikt en beschikbaar is. Reken op maximum 10 werkdagen voor een antwoord. Na goedkeuring ontvangt u via mail een huurovereenkomst ter ondertekening waarna uw aanvraag als bindend geldt.Volgende velden helpen voor een vlotte verwerking van uw definitieve aanvraag. Er volgt pas een factuur na ondertekening van de huurovereenkomst.In de Krookzalen zijn enkel koffie, thee en water toegelaten. Bijkomende vormen van catering zijn beperkt toegelaten in zaal De Blauwe Vogel en zaal Vos (zie infobrochure).


Ruime catering is mogelijk in het Krookcafé, dat in hetzelfde gebouw gevestigd is. Het aankruisen van het Krookcafé in dit formulier houdt echter geen reservatie in. Voor reservatie van het Krookcafé neemt u rechtstreeks contact op met het Krookcafé (contactgegevens: Anke steegen, 0484/51.62.04, anke@krookcafe.be) .