arrow-downarrow-leftarrow-rightcheckclipboardfacebookgluegoogle-plusimec-whiteinstagramlogo gentimecdekrookbib_liggend_kleingebruik_neglogo ovlsogentpartner-ugentVlaanderen_verbeelding werktselecttwitterpartner-ugentyoutube
Menu

Wat is De Krook?

In het lees- en eetcafé van de Krook kan je van maandag tot zaterdag terecht tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Van koffietjes drinken, tot gezellig apéritieven op het terras, van samen werken of studeren tot even pauzeren met de dagverse lunch,…

Belangrijke info: vanaf maandag 20 september zal het Krookcafé uitzonderlijk gesloten zijn voor onbepaalde duur. We hopen jullie zo snel mogelijk terug te kunnen ontvangen in ons café. We houden jullie via deze weg op de hoogte over de heropeningsdatum!

De multifunctionele, grote en lichte ruimte biedt een rustige en tevens ook levendige plek aan alle Krook-bezoekers, lezers, co-workers en toevallige passanten.

Geregeld zijn er extra activiteiten in het Krookcafé.
Volg ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van het programma en het frequent veranderende lunchaanbod. Meer info vind je ook via www.krookcafe.be.

Krookcafé is geopend van maandag tot vrijdag van 11u-17u en zaterdag van 10u-18u.


Het café biedt toegang tot rolstoelpatiënten, gratis wifi en een ruim aantal stopcontacten.