arrow-downarrow-leftarrow-rightcheckclipboardfacebookgluegoogle-plusimec-whiteinstagramlogo gentimecdekrookbib_liggend_kleingebruik_neglogo ovlsogentpartner-ugentVlaanderen_verbeelding werktselecttwitterpartner-ugentyoutube
Menu

Update: Annulering activiteiten tot eind juni

Nieuws categorie 1 | 28 april 2020

Alle activiteiten in De Krook zijn afgelast tot en met eind juni. Hierbij volgt De Krook de verregaande maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.

Bibliotheek Leeg

Informatie over activiteiten

Alle activiteiten die gepland zijn tot en met eind juni zijn geannuleerd. Begin mei wordt bekeken of deze opschortingsperiode verlengd dient te worden. 

Deze annulering geldt voor alle activiteiten, ongeacht wie de organisator van de activiteit is: zowel activiteiten georganiseerd door De Krook zelf, dan wel één van haar partners.

 

Heb je een ticket voor een betalende activiteit? 

De tickets voor activiteiten van de Bibliotheek en Vormingplus worden terugbetaald. Wij informeren de deelnemers hierover via website, mail en telefoon. 


Komt er een digitaal aanbod? 

Hou de communicatiekanalen van De Krook (FacebookTwitter en Instagram), Bibliotheek De Krook (FacebookTwitter en Instagram) en Vormingplus Gent-Eeklo (Facebook & website) voor aangepaste en digitale activiteiten.


Meer informatie met maatregelen coronavirus?