arrow-downarrow-leftarrow-rightcheckclipboardfacebookgluegoogle-plusimec-whiteinstagramlogo gentimecdekrookbib_liggend_kleingebruik_neglogo ovlsogentpartner-ugentVlaanderen_verbeelding werktselecttwitterpartner-ugentyoutube
Menu

Doe mee aan de TEDx Research Rally!

Nieuws categorie 1 | 22 oktober 2019

TEDxGhent komt naar De Krook voor een grootse ‘Research Rally’. Ben je onderzoeker, doctoraats- of postdoc-student? Schrijf je in en deel je ideeën met de wereld!

Tedx Research Rally

Tijdens deze 7e jaarlijkse onderzoekswedstrijd krijgen onderzoekers en postdoc-studenten de kans om hun idee en werk aan het grote publiek voor te stellen. Alle geselecteerde sprekers krijgen vooraf een professionele sprekers coaching en de winnaar krijgt de kans om zijn of haar idee te pitchen tijdens een 6 minuten durende talk op het podium van het TEDxGhent hoofdevent in mei 2020. En er is een speciale prijs voor de publieksfavoriet!

 

Wanneer?

De Research Rally vindt plaats op 20 november om 19u00.

 

Waar?

De Blauwe Vogel, De Krook.

 

Waarom?

Omdat je weet dat het tijd is om je idee vleugels te laten krijgen.

 

Hoe?

Vul het invulformulier in!

Je wordt gevraagd om een korte beschrijving te geven van je idee en de impact die het kan maken op de wereld rondom jou.

Elke geselecteerde deelnemer geeft een korte presentatie voor het aanwezige publiek. De TEDxGhent-jury beoordeelt de presentaties en selecteert een winnaar.

 

Inschrijvingen zijn open tot 31 oktober, 23:59 uur en TEDxGhent zal de selectie vóór 6 november bevestigen.Vragen?

Ga langs op de website van TEDxGhent of neem contact op met het team via researchrally@tedxghent.be

 

 

Als je vooral interesse hebt om de show te bekijken, de deelnemers te steunen of je te laten inspireren: Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 1 november!