arrow-downarrow-leftarrow-rightcheckclipboardfacebookgluegoogle-plusimec-whiteinstagramlogo gentimecdekrookbib_liggend_kleingebruik_neglogo ovlsogentpartner-ugentVlaanderen_verbeelding werktselecttwitterpartner-ugentyoutube
Menu

Coronamaatregelen voor evenementen in De Krook

Nieuws categorie 1 | 27 september 2021

Lees hier de huidige Corona maatregelen voor evenementen in De Krook.

Event Krookcafe

Voor publieksactiviteiten binnen in de zalen van De Krook heeft de overheid de beperkingen opgeheven. Dat betekent dat de regels rond afstand houden, mondmasker dragen en de beperking van het aantal deelnemers niet meer gelden binnen in de zalen van De Krook. Buiten de zalen en in de bibliotheek blijft het mondmasker verplicht.

De Krook voorziet de nodige hygiënische maatregelen zoals handgel en ontsmetting van alle materialen voor en na de activiteit, een goede ventilatie, enz.

In samenspraak met de verschillende partners in De Krook zoeken we naar de meest veilige oplossingen om de evenementen in De Krook optimaal te laten verlopen. Daarom kan het gebeuren dat er op verschillende plaatsen verschillende Corona maatregelen van toepassing zijn.


Wat kan jij doen bij jouw deelname aan een evenement in De Krook?

  • Breng je eigen mondmasker mee. Als je de afstand van 1,5m niet kan bewaren wanneer je rondloopt, is een mondmasker sterk aanbevolen. Eenmaal je op je plaats zit, kan het mondmasker af. Elke zaal kan opnieuw op volle capaciteit gebruikt worden, dus afstand tussen de zitplaatsen is soms niet meer het geval.
  • Voel je je ziek vooraf? Blijf thuis en annuleer je inschrijving.
  • Voel je je ziek achteraf? Geef door aan je arts aan welke activiteit in De Krook je hebt deelgenomen. Elke organisator in De Krook houdt steeds een deelnemerslijst bij van elke activiteit.


Heb je nog vragen? 

Contacteer de organisator van het evenement waar je aan deelneemt.