arrow-downarrow-leftarrow-rightcheckclipboardfacebookgluegoogle-plusimec-whiteinstagramlogo gentimecdekrookbib_liggend_kleingebruik_neglogo ovlsogentpartner-ugentVlaanderen_verbeelding werktselecttwitterpartner-ugentyoutube
Menu

Comon Gent: hoe kunnen we onze stad gezonder maken?

Nieuws categorie 1 | 28 april 2021

In Gent is ’t al goed leven. Maar ne Gentenaar wil altijd vooruit. Om te kijken of het niet nog beter kan. Nog gezonder. Aangenamer.

Comon Nieuwsitem Dekrook Be

‘Hoe kunnen we op de Gentse binnenring gezonde lucht tanken?’ Steven Vromman (Low Impact Man) trapt met deze uitdaging Comon af. 


Comon, wasda? 

Comon is een collectief van wetenschappers, technologen, creatieve doeners en denkers met maar één missie: van Gent een gezondere plek maken. 


Hoe? 

Door in de eerste plaats te luisteren naar jou als Gentenaar. Wat denk jij wat er nodig is voor een schuune stad?

Comon Nieuwsitem Dekrook Be Steven Vromman

Met één uitdaging gaan we aan de slag. Wij allemaal. We gaan experimenteren met technologie. Met vallen en opstaan, met goesting om bij te leren... tot tataaa, wie wee ... de geboorte van een nieuw product. Een app, een toepassing, een technologisch snufje, ... dat ons met gemak en goed gezind 100 jaar laat worden.


Voel jij het ook kriebelen? 

Binnenkort is ’t aan u. Ondertussen: schrijf je hier in voor nieuws heet van de naald 🖊️ https://ap.lc/Fkr8C

Comon werd opgericht door Stad Gent, imec, Universiteit Gent en Bibliotheek De krook en werkt nauw samen met Avansa regio Gent en Urgent.fm 

www.comon.gent


Fotografie - Studio Edelweiss