arrow-downarrow-leftarrow-rightcheckclipboardfacebookgluegoogle-plusimec-whiteinstagramlogo gentimecdekrookbib_liggend_kleingebruik_neglogo ovlsogentpartner-ugentVlaanderen_verbeelding werktselecttwitterpartner-ugentyoutube
Menu

Belezen Wetenschappers viert lustrum!

Nieuws categorie 1 | 21 oktober 2019

De voorbije vier jaren, sinds september 2015, organiseert de Universiteit Gent het programma Belezen Wetenschappers. Intussen groeide het uit tot een druk bijgewoond salon waar professoren en postdoc-studenten met elkaar praten over hun favoriete literatuur. Telkens onder professionele begeleiding van moderator Pat Donnez.

Bw Site De Krook

Na passages in het Foyer van de Theaterzaal (Vooruit) en de Refter van Het Pand is Belezen Wetenschappers sinds twee seizoenen neergestreken in Bibliotheek De Krook, eerst in de De blauwe vogel en tegenwoordig in het sfeervolle Krookcafé. 

Een mooie samenwerking tussen Universiteit Gent, Bibliotheek De Krook en Vormingplus Gent-Eeklo, die zich onder andere laat zien in het uitgebreide online dossier vol boeken die op reeds het podium passeerden.

Een partnerschap dat ook wordt verder gezet met 4 nieuwe edities in het Krookcafé. Neem een kijk in het programma en schrijf je zeker tijdig in. De lijst genodigden is er alvast één om U tegen te zeggen:

 

We zien u graag tijdens deze volgende edities van Belezen Wetenschappers!