arrow-downarrow-leftarrow-rightcheckclipboardfacebookgluegoogle-plusimec-whiteinstagramlogo gentimecdekrookbib_liggend_kleingebruik_neglogo ovlsogentpartner-ugentVlaanderen_verbeelding werktselecttwitterpartner-ugentyoutube
Menu

(Uitgesteld) TUMULTINGENT 8

Event | 7 mei tot 9 mei 2020

TIG 8 wordt uitgesteld. Helaas, maar net als zowat de hele planeet ontsnapt ook TUMULTINGENT niet aan deze Coronacrisis.

Tig 8 Site

* Gezien de richtlijnen van Universiteit Gent en Stad Gent rond het COVID-19 virus zal deze activiteit uitgesteld worden naar een latere datum.


Het jaarlijkse kunstenfestival vormt de bibliotheek om tot een speelveld voor kunst: van beeldend werk, muziek en performance tot zelfs cinema, dans, theater, print, graffiti en woord. Volg het kunstenparcours tot in de kleinste hoekjes van het gebouw en laat je verrassen door zowel jonge kunstenaars als gevestigde namen uit de Gentse culturele scene.

Altijd al eens willen overnachten in De Krook? Ook nu is er een heuse Kunstnacht waarbij je kunst tot in de late uurtjes beleeft... tot het slapengaan! Benieuwd hoe je een plaatsje kan bemachtigen? 

Volg dan @tumult.fm op

Praktisch

  • Wat? TUMULTINGENT 8
  • Wanneer? Do 7 - Za 9 mei 2020
  • Waar? De Krook - Miriam Makebaplein 1, Gent

Meer info

Updates vind je in dit event en op onze FB-pagina Tumult.fm
Het volledige programma vind je later op www.tumult.fm/onlocation.

TUMULTINGENT is een organisatie van Urgent.fm en cultuurplatform Tumult.fm. In samenwerking met Bibliotheek De Krook, imec.livinglabs en Universiteit Gent en met de steun van Stad Gent.