arrow-downarrow-leftarrow-rightcheckclipboardfacebookgluegoogle-plusimec-whiteinstagramlogo gentimecdekrookbib_liggend_kleingebruik_neglogo ovlsogentpartner-ugentVlaanderen_verbeelding werktselecttwitterpartner-ugentyoutube
Menu

TUMULTINGENT #7

| 8 mei tot 12 mei 2019

TUMULTINGENT is een uniek kunstenfestival op een unieke locatie.

Tig7 Website De Krook

In mei is het weer tijd voor TUMULTINGENT, het uit de voegen gebarsten kunstenfestival van Urgent.fm. TUMULTINGENT is toe aan haar 7 de editie en vindt voor het tweede jaar op rij plaats in De Krook.


#TIG7

Tussen 8 en 12 mei 2019 wordt De Krook gekaapt door meer dan 40 kunstcollectieven, cultuurhuizen en ensembles. Deze curatoren vullen de door hen gekozen ruimte in De Krook in naar eigen creatieve wens en vaardigen ambassadeurs en huiskunstenaars af. Zowel voor kunstliefhebbers als voor curieuzeneuzen is het de kans om in aanraking te komen met heel wat verschillende kunstuitingen, gaande van beeldende kunst tot film en van muziek tot performance.


5 DAGEN!

Anders dan vorig jaar zal het festival niet één, maar vijf dagen duren. Op de eerste dag bezetten de ‘spelers’ De Krook van beneden tot boven. Wie er op de eerste dag niet bij kan zijn, kan een selectie van de kunstwerken tijdens de vier daaropvolgende tentoonstellingsdagen nog rustig komen bezichtigen.


Meer info?

Hou de website van Tumult.fm en het Facebook-event in de gaten voor meer nieuws en updates.