arrow-downarrow-leftarrow-rightcheckclipboardfacebookgluegoogle-plusimec-whiteinstagramlogo gentimecdekrookbib_liggend_kleingebruik_neglogo ovlsogentpartner-ugentVlaanderen_verbeelding werktselecttwitterpartner-ugentyoutube
Menu

SBO-SCAFFOLD startevent

Event | 18 februari 2020

Dit startevent wil alle geïnteresseerden informeren over het vierjarig SBO-SCAFFOLD onderzoeksproject: ePortfolio's voor het ondersteunen van werkplekleren in opleidingen in de gezondheidszorg.

Sbo Scaffold

Het onderzoeksproject is ontstaan uit een unieke samenwerking tussen UGent, KULeuven, Arteveldehogeschool, IVV en ZoWe. Het is een multidisciplinair project bestaande uit 3 transversale werkpakketten (communicatie, pedagogie, ethiek en wetgeving); 3 context-specifieke werkpakketten (moeder & kind zorg; zorg door de huisarts; algemene gezondheidszorg) en een overkoepelend werkpakket om de cohesie tussen alle werkpakketten te bewaken en bevorderen. 

Het project heeft als doel om op basis van wetenschappelijk onderzoek een state-of-the-art ePortfolio te ontwerpen dat het opleiden van gezondheidszorgprofessionals op de werkplek maximaal ondersteunt en de interdisciplinaire samenwerking stimuleert. De impact van dit ePortfolio op de kwaliteit van opleiding en zorg zal onderdeel zijn van de doctoraatstudies.  


Programma

17.00: Verwelkoming

17.15:  Voorstelling project door promotoren: plenair

17.45: Voorstelling werkpakketten door onderzoekers: postersessie met hapje en drankje

18.30: Einde


Inschrijvingen

Gratis inschrijvingen via deze linkOrganisatoren

Prof. dr. M. Valcke, hoofdpromotor

dr. M. Embo, projectmanager

Prof. dr. L. Demarez, dr. A. All, Prof. dr. T. Schellens, Prof. dr. E. Lievens, Prof. dr. M. Van Winckel, Prof. dr. S. Weyers, Prof. dr. B. Schoenmakers; leden stuurgroep

S. Van Ostaeyen, S. Verschaeve, M. Robbrecht, V. Andreou, O. Janssens, H. Demey; onderzoekers

Organisatoren Sbo