arrow-downarrow-leftarrow-rightcheckclipboardfacebookgluegoogle-plusimec-whiteinstagramlogo gentimecdekrookbib_liggend_kleingebruik_neglogo ovlsogentpartner-ugentVlaanderen_verbeelding werktselecttwitterpartner-ugentyoutube
Menu

Not Frequently Asked Questions

Event | 22 juni 2021

Not frequently asked questions is een performance over niet veelgestelde vragen.

Nfaq 2021

NFAQ [not frequently asked questions] is een performance over niet veelgestelde vragen. In een intieme setting krijgt het onuitgesprokene een plaats voor bekenden, onbekenden of toevallige passanten.


De installatie heeft de vorm van een hedendaagse biechtstoel. Binnenin kom je oog in oog te staan met de persoon aan de overkant. Een moment voor reflectie over dingen die geen deel uitmaken van onze dagdagelijkse communicatie.


Het project fungeert als een spiegel van de micro-cosmos van een stad. Te midden van snelheid en drukte verliezen we snel het contact, niet alleen met onszelf, maar ook met de ander. Een uitnodiging aan de stad en zijn bewoners om ruimte te geven aan het onbespreekbare.


Heb je zelf een niet veelgestelde vraag? 

Een vraag die je altijd al wilde stellen aan een onbekende? Of welke vraag mis je in onze dagelijkse communicatie?

Post deze dan op de website www.nfaq.be.

Let op: Je vraag zal niet beantwoord worden, maar dient als input voor het onderzoek.


Credits

Concept en performance: Liesbet Hermans

Productie: [post]human

Scenografie: Joris Perdieus

Foto: John Simitopoulus & artwork: Liesbet Hermans

Met steun van de Vlaamse overheid en c-takt


NFAQ is een project van [post]human, een creatie- en productieplatform van Liesbet Hermans, dat de aard van de mens onderzoekt en spiegelt aan maatschappelijke thema’s. 


Meer informatie: www.posthuman.be