arrow-downarrow-leftarrow-rightcheckclipboardfacebookgluegoogle-plusimec-whiteinstagramlogo gentimecdekrookbib_liggend_kleingebruik_neglogo ovlsogentpartner-ugentVlaanderen_verbeelding werktselecttwitterpartner-ugentyoutube
Menu

Kunstnacht

Event | 12 mei 2019

Als orgelpunt van het gratis kunstenfestival TUMULTINGENT 7 opent de Gentse boekentempel De Krook voor het eerst ‘s nachts haar deuren voor de Tumult.fm KUNSTNACHT: een gratis culturele overnachting tussen de boekenrekken.

Kunstnacht Tig7

Deze sleepover is het slotakkoord van Tumult In Gent 7 - Gratis kunstenfestival in De Krook. Als de nacht valt, komt De Krook tot leven. 

Van zondagnacht 12 mei tot het ochtendgloren van maandag 13 mei kan een beperkt publiek de hele nacht genieten van een culturele programmatie (performances, concerten, film,...) in alle hoeken en gaatjes van De Krook. Dwaal door het gebouw en dommel in op de derde verdieping met panoramisch zicht op Gent. Ontwaak samen met de stad, want ‘s ochtends voorzien we samen met het krookcafé een smakelijk ontbijt.

Hoe inschrijven?

De KUNSTNACHT is gratis, maar voor een beperkt publiek. Wil jij samen met een +1 naar keuze kans maken op deze unieke overnachting in De Krook? Zorg dan dat je woensdag 8 mei 2019 afzakt naar Tumult In Gent 7 - Gratis kunstenfestival in De Krook tussen 10u en 22u30 en laat je naam en gegevens achter aan onze KUNSTNACHT stand aan de ingang van De Krook. Een onschuldige hand kiest 30 winnaars die elk een +1 mogen meenemen. 


Wanneer?

Zo 12.05 - ma 13.05
10PM - 7AM