arrow-downarrow-leftarrow-rightcheckclipboardfacebookgluegoogle-plusimec-whiteinstagramlogo gentimecdekrookbib_liggend_kleingebruik_neglogo ovlsogentpartner-ugentVlaanderen_verbeelding werktselecttwitterpartner-ugentyoutube
Menu

Expo: Reizen, een wereld om te ontdekken

Tentoonstelling | 10 juni tot 7 september 2019

Een tentoonstelling rond duurzaam reizen, nu en in de toekomst. Workshops voor klassen.

Expo Reizen Zomer 2019

Reizen...

Dat adembenemende uitzicht, die verborgen parels, dat ‘net-iets-anders-dan-anders’ eethuisje. Daarvoor pak jij je koffers. Op reis wil je graag naar plekken die locals in hun hart sluiten, je compleet laten verwonderen. Na je reis kom je herboren terug en kriebelt het al om opnieuw de wereld te gaan ontdekken.

Duurzaam reizen!

Maar als we willen blijven reizen, dan moeten we ook zorg dragen voor onze planeet. Duurzaam reizen wordt dus voortaan een must. Expo De Krook en Trotter geven je in deze zomertentoonstelling tips over wat je tijdens je reis kan ontdekken, mét respect voor de wereld en voor de lokale bevolking.

Ook voor kinderen!

In de kinderbib nemen we je mee naar zon, zee, strand, bossen, bergen én je eigenste thuis. Want om te reizen hoef je geen verre afstanden af te leggen.
We gaan op wereldreis in een wereld vol verhalen! Via een speelse workshop ontdekken de kinderen alles over de wereld, thuis en de bibliotheek.

Meer info

Ga langs op de website van Bibliotheek De Krook voor meer info en inschrijvingen voor de workshops tussen 22 mei tot en met 20 juni.