arrow-downarrow-leftarrow-rightcheckclipboardfacebookgluegoogle-plusimec-whiteinstagramlogo gentimecdekrookbib_liggend_kleingebruik_neglogo ovlsogentpartner-ugentVlaanderen_verbeelding werktselecttwitterpartner-ugentyoutube
Menu

Digitale Doebeurs

Event | 21 oktober 2017

De Digitale Doebeurs is een gratis interactieve beurs. Kom proeven van alle nieuwe en innovatieve technologieën die de digitale wereld te bieden heeft. Speel een FIFA-game met live verslaggeving van VRT-sportanker Aster Nzeyimana of zet zelf een tekenrobot in elkaar. Programmeer een mini-Marsrover of creëer mee het 3D-Citygame van Stad Gent.

Doebeurs

Praktisch

De Digitale Doebeurs vindt dit jaar plaats in De Krook, op zaterdag 21 oktober van 13u tot 17u. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

Voor de workshops schrijft u best op voorhand in. Voor een bezoek aan de beursstanden hoeft u niet in te schrijven.

>> Ontdek het volledige programma van de Digitale Doebeurs.

>> Schrijf je in voor de workshops tijdens de Digitale Doebeurs.


Robotwedstrijd

Je kan op de Digitale Doebeurs ook een prijs winnen! Maak met jouw vereniging, klas of vrienden een robotfilmpje: de deelnemers van het mooiste, gekste of origineelste filmpje krijgen een leuke verrassing uit de handen van schepen Martine De Regge. Sowieso worden alle deelnemers in de bloemetjes gezet. Inspiratie nodig? Bekijk het filmpje hieronder.

Stuur je afgewerkte filmpje voor 18 oktober 2017 naar robot@digipolis.gent.