arrow-downarrow-leftarrow-rightcheckclipboardfacebookgluegoogle-plusimec-whiteinstagramlogo gentimecdekrookbib_liggend_kleingebruik_neglogo ovlsogentLayer_2Vlaanderen_verbeelding werktselecttwitterLayer_2youtube
Menu

Wat is De Krook?

De Krook heeft verschillende zalen ter beschikking, in de eerste plaats voor de publiekswerking van de bibliotheek, UGent en imec – bijvoorbeeld de lezingenreeks ‘Kraks@De Krook’. Daarnaast organiseert de bibliotheek in samenwerking met Vormingplus een uitgebreid aanbod workshops.

De Blauwe Vogel (verdieping -1) is met een capaciteit van 185 personen de grootste. Deze (verduisterbare) zaal met theateropstelling beschikt over een geluidsinstallatie, een podium, spreekgestoelte, vaste beamer en vast projectiescherm.

De zaal Vos (verdieping -1) is een (verduisterbare) zaal geschikt voor een groep tot 24 personen. Deze zaal staat permanent in theateropstelling.

De Twistappel (verdieping 1) is ingericht als een vergaderruimte voor maximum 16 personen en heeft een 55”-mobiel scherm.

De Laatkomer (verdieping 1) is een zaal voor 40 personen (theateropstelling) en heeft een mobiel scherm van 55 inch.

Digilab De Verwondering (verdieping 2) heeft plaats voor 28 personen in klasopstelling. Er is een mobiel 55”-scherm.

Op de tweede verdieping bevindt zich eveneens Vergeten Straat, met. Deze zaal heeft een maximumcapaciteit van 18 personen (u-opstelling) en een mobiel scherm van 55 inch.

Download de informatiebrochure.

Vragen: zalen@dekrook.be

Met dit formulier doet u een aanvraag voor gebruik van een zaal/lokaal in De Krook. Deze aanvraag is nog geen reservatie. De Krook gaat eerst na  of de gevraagde locatie geschikt en beschikbaar is. Reken op maximum 10 werkdagen voor een antwoord. Na goedkeuring ontvangt u via mail een huurovereenkomst ter ondertekening waarna uw aanvraag als bindend geldt. 

Aanvraag zaalverhuur

Deze velden helpen voor een vlotte verwerking van uw definitieve aanvraag. Er volgt pas een factuur na ondertekening van de huurovereenkomst.